شرکت سرمایه گذاری رمزارزی Paradigm، به دلیل نگرانی از تحریم های احتمالی توسط دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری ایالات متحده (OFAC) که فعالان لایه اول بلاک چین مانند استخراج کنندگان و اعتبار سنج ها را مورد هدف قرار می دهد، یک استدلال حقوقی در این خصوص منتشر کرده است.
این گزارش در روز پنجشنبه و زمانی منتشر شد که تعدادی از کاربران که معتقدند OFAC با تحریم آدرس قراردادهای هوشمند Tornado Cash در ماه گذشته از اختیارات خود فراتر رفته است، از این آژانس شکایت کردند.
پارادایم اذعان کرد که تحریم ها می تواند ابزار مهمی برای حفظ امنیت ملی باشد، اما معتقد است شرکت های فعال در لایه یک بلاک چین صرفاً داده ها را ثبت و سفارش می دهند (که ممکن است شامل آدرس های تحریمشده نیز باشد)، اما از قصد به سمت دارایی های تحریم شده نمی روند. پارادایم همچنین پیشنهاد کرد که مقررات سختگیرانه در نهایت نوآوری بلاک چین را به خارج از کشور سوق می دهد و ردیابی تراکنش های رمزارزی را برای اهداف امنیت ملی دشوارتر می کند.
پارادایم توضیح داد که یک “لایه اول” بلاک چین با شباهت بسیار به اینترنت، اساساً یک “پروتکل ارتباطی و زیرساخت فناوری” است. به این ترتیب، لایه یک باید عاری از سانسور باشد و بی طرفی را حفظ کند تا بتواند مطلوبیت خود را به عنوان یک کالای عمومی حفظ کند. به عنوان مثال، انتظار نمی رود که شبکه تلفن عمومی سوئیچینگ و مراکز سوئیچینگ، که به طور گسترده پذیرفته شده است که به تلفن های سراسر جهان امکان برقراری ارتباط را می دهند، ارتباطات را فیلتر کنند و افراد تحریم شده را مستثنی کنند. همین استدلال در مورد زیرساخت اینترنت نیز صدق می کند. لایه اول رمزارزها نیز تفاوتی با آن ها ندارد.