جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

لائل برینارد، رئیس فدرال رزرو، از کنگره دعوت می کند تا تصمیم بگیرد که آیا با یوان دیجیتال چین رقابت کند یا خیر

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • لائل برینارد، رئیس فدرال رزرو، از کنگره دعوت می کند تا تصمیم بگیرد که آیا با یوان دیجیتال چین رقابت کند یا خیر

لائل برینارد(Lael Brainard)، عضو هیأت مدیره فدرال رزرو، در جلسه تأیید خود در مقابل اعضای کمیته بانکداری سنا، گفت که کنگره در نهایت باید تصمیم بگیرد که با یک ارز دیجیتال بانک مرکزی یا CBDC حرکت کند.
برینارد روز پنج‌شنبه خطاب به سناتور طرفدار رمزارزها در ساختمان اداری دیرکسن سنا، برینارد گفت که فدرال رزرو از «ایفای نقش بسیار مهم» کنگره در به‌روزرسانی چارچوب نظارتی برای ارزهای دیجیتال و دارایی‌های دیجیتال استقبال می‌کند. وقتی در مورد استفاده احتمالی از CBDC ها برای نظارت بر فعالیت های مالی کاربران سوال شد، همانطور که لومیس ادعا می کند در چین اتفاق می افتد، برینارد دوباره تصمیم گیری را به قانونگذاران موکول کرد.
برینارد گفت: “این سوال در مورد ارز دیجیتال که ما واقعاً به دنبال این هستیم که کنگره [در تصمیم گیری برای در دسترس قرار دادن CBDC ها برای مشتریان خرد] و دولت به ما در این زمینه راهنمایی کند.” ما می خواهیم مطمئن شویم. که ما تحقیقات لازم را در مورد سیاست و فناوری انجام می‌دهیم، بنابراین در موقعیتی هستیم که اگر کنگره تصمیم بگیرد که توانایی رقابت با چین در این زمینه مهم است، پیش برویم. البته، حفاظت از حریم خصوصی در هر نوع رویکردی بسیار مهم است. ممکن است گرفته شود.”

برینارد که توسط رئیس جمهور جو بایدن به عنوان معاون بعدی فدرال رزرو معرفی شد، جایگزین ریچارد کلاریدا شد که روز دوشنبه اعلام کرد قصد دارد روز جمعه پیش از پایان دوره ریاست خود در پایان ماه استعفا دهد. اگر او بیش از 50 رای به محض ارائه نامزدی به مجلس سنا دریافت کند، تا سال 2026(1405) به عنوان نایب رئیس فدرال رزرو خدمت خواهد کرد.
شهادت جروم پاول، رئیس فدرال رزرو و برینارد در برابر سناتورها در همان هفته ارائه شد، نماینده مینه سوتا، تام ایمر، لایحه ای را با هدف منع فدرال رزرو از صدور مستقیم CBDC برای مصرف کنندگان آمریکایی ارائه کرد. به گفته ایمر، اینکه آژانس از کاربران بخواهد برای دسترسی به مزایای دلار دیجیتال حساب باز کنند، “فدرال رزرو را در مسیری مشابه اقتدارگرایی دیجیتالی چین قرار می دهد.”