جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

همکاری تتر با سرویس مخفی آمریکا و FBI؛ کیف پول‌های تحریم شده بیش از همیشه در خطر هستند

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • همکاری تتر با سرویس مخفی آمریکا و FBI؛ کیف پول‌های تحریم شده بیش از همیشه در خطر هستند

 شرکت تتر تایید کرد با یک‌سری از سازمان‌های دولتی آمریکایی از جمله وزارت دادگستری (DOJ)، اداره تحقیقات فدرال (FBI) و سرویس مخفی آمریکا (Secret Service) همکاری می‌کند. هدف تتر از همکاری با این سازمان‌ها این است که امنیت اکوسیستم استیبل کوین‌ها را افزایش داده و به قانون‌گذاران در یافتن عوامل مخرب کمک کند.

همکاری تتر با قانون‌گذاران آمریکایی

در این نامه که در ۱۵ دسامبر (۲۴ آذر) منتشر شده است، پائولو آردینو (Paolo Ardoino)، مدیرعامل تتر، اعلام کرد این شرکت از ۱ دسامبر (۱۰ آذر) سیاست‌های امنیتی جدیدی را اتخاذ کرده و وجوه کیف پول‌های موجود در لیست اتباع ویژه (SDN) دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (OFAC) آمریکا را مسدود کرده است. این شرکت معتقد است اجرای این سیاست‌های تاثیرگذار یک «نقطه عطف تاریخی» مهم محسوب می‌شود و به تتر اجازه می‌دهد سیاست‌های کنترلی خود را برای افراد و سازمان‌های تحریم‌شده در بازار ثانویه گسترش دهد.

آردوینو تاکید کرد این اقدام به عنوان یک حرکت جامع برای محافظت از کاربران و یکپارچگی اکوسیستم استیبل کوین‌ها انجام شده است. علاوه بر این، وی خاطرنشان کرد:

پلتفرم تتر اخیرا با سرویس مخفی ایالات متحده همکاری جدیدی را آغاز کرده است و قصد دارد همین سیاست را با FBI دنبال کند.

گفتنی است شرکت تتر در نتیجه این همکاری‌ها مقادیر قابل توجهی تتر را از حدود ۳۲۶ کیف پول حاوی ۴۳۵ میلیون دلار USDT مسدود کرده است.

به نظر می‌رسد نامه‌ تتر پاسخ مستقیم این شرکت به نامه‌ای است که لومیس چند هفته قبل به مریک گارلند (Merrick Garland)، دادستان کل ایالات متحده ارسال کرده بود. وی در این نامه از وزارت دادگستری آمریکا خواسته بود تا احتمال حمایت شرکت‌های تتر و بایننس از گروه‌های تروریستی، فعالیت‌های پولشویی و نقض قوانین تحریم‌ها و قوانین اسرار بانکی (BSA) توسط آن‌ها را بررسی کند.

البته، بایننس اخیرا به نقض قوانین BSA اعتراف و با پرداخت بیش از ۴ میلیارد دلار جریمه موافقت کرد.با این حال، سیاست‌های جدید تتر به کشور آمریکا محدود نمی‌شود و این شرکت با ۱۹ کشور دیگر در سراسر جهان همکاری کرده است.

سیاست‌های KYC جدید در شرکت تتر

مدیرعامل تتر خاطرنشان کرده است این شرکت قصد دارد به یکی از شرکای بین‌المللی آمریکا تبدیل شود و به حفظ قدرت دلار در سراسر جهان کمک کند. به همین خاطر تتر

برنامه قوی برای سیاست‌های مربوط به احراز هویت مشتری (KYC) و مبارزه با پولشویی (AML) دارد که با برنامه‌های موجود در موسسات بزرگ آمریکایی برابری می‌کند.

برنامه‌های KYC و AML تتر توسط سرویس درآمد داخلی (IRS) به نمایندگی از شبکه اجرای جرایم مالی آمریکا (FinCEN) هم بررسی شده است. گفتنی است تتر به‌عنوان یک پلتفرم خدمات پولی در FinCEN ثبت شده است. این شرکت خاطرنشان کرده است که مشتریان آن بیشتر افراد، شرکت‌ها و موسسات تجاری معتبر هستند و با شرکت‌هایی مثل چین‌آنالیسیس (Chainalysis) و ورلدچک (WorldCheck) برای بررسی پیشینه آن‌ها (که تعدادشان در مقایسه با میلیون‌ها مشتری صرافی‌های کریپتویی خیلی کم است) همکاری می‌کند.

تتر در این مورد برای مثال به ابزار «Reactor» چین‌آنالیسیس اشاره کرده که چند سازمان دولتی آمریکایی هم برای نظارت بر تراکنش‌ها و فعالیت‌های پرخطر یا مشکوک از آن استفاده می‌کنند. این ابزار مخصوصا در شناسایی تراکنش‌های میکسرها یا کیف پول‌های تحریم‌شده اهمیت زیادی دارد.