دنیای رمزارزها همچنان مورد سوء استفاده کلاهبردارانی قرار می گیرد که از فناوری آن به نفع خود استفاده می کنند. برای جلوگیری از این امر، کشورهایی که از صنعت کریپتو حمایت می کنند قانونی را ایجاد کردند که هر کسی را که از نقاط قوت و ضعف این فضا سوء استفاده کند مجازات می کند. امارات متحده عربی یکی از کشورهایی است که از مردم در برابر کلاهبرداران و سوءاستفاده کننده های رمزارزها محافظت می کند.
دکتر حسن الهیس (Hassan Elhais)، از حامیان الرواد توضیح داد:
“طبق ماده 48، ارسال آگهیهای گمراهکننده یا دادههای نادرست آنلاین در مورد یک محصول خاص با مجازات زندان و یا جریمه بین 20000 تا 500000 درهم روبه رو خواهد شد. همین مجازات نیز برای افرادی اعمال میشود که رمزارزهایی را تبلیغ میکنند که هنوز توسط مقامات کشوری تایید نشده است.”
وی افزود که ماده 41، ایمنی آنلاین مردم و محافظت از قربانی شدن در جرایم مالی را تقویت می کند. این قانون مجازات پنج سال حبس و یا جریمه نقدی بین 250،000 تا 1 میلیون درهم را علیه افرادی که رمزارزها یا شرکت های جعلی را برای جمع آوری پول از مردم بدون مجوز از مقامات ذیصلاح تبلیغ می کنند، در نظر گرفته شده است.
از سوی دیگر، کلاهبرداران و هکرهای رمزارزی موضوع جدیدی در دنیای کریپتو نیستند. در واقع، این فضا قبلا رویدادهای بی شماری از این دست را تجربه کرده است. از این طریق، توصیه میشود که همیشه قبل از سرمایهگذاری در داراییهای رمزارزی، تحقیقات عمیقی انجام دهید تا از ضررهایی که قابل برگشت نیستند، جلوگیری کنید.