جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

گزارش ثبات مالی جهانی صندوق بین‌المللی پول در مورد نقش‌های ارز دیجیتال و دیفای

اشتراک گذاری مطلب:

لینک کوتاه مطلب:

  • صفحه اصلی
  • اخبار
  • گزارش ثبات مالی جهانی صندوق بین‌المللی پول در مورد نقش‌های ارز دیجیتال و دیفای
717 aHR0cHM6Ly9zMy5jb2ludGVsZWdyYXBoLmNvbS91cGxvYWRzLzIwMjItMDQvNDI3ZDBhNDQtYmZhMi00OTRiLWJjZTctOWJjMTIwYzgyYjljLmpwZw - گزارش ثبات مالی جهانی صندوق بین‌المللی پول در مورد نقش‌های ارز دیجیتال و دیفای

بر اساس گزارش ثبات مالی جهانی صندوق بین‌المللی پول(IMF) که روز سه‌شنبه منتشر شد، جنگ در اوکراین و شیوع شدید ویروس کرونا منجر به تشدید شرایط مالی جهانی شده است. تغییرات سریع در فین تک و استفاده نادرست از رمزارزها در پیچیدگی چالش‌های پیش روی اقتصاد جهانی نقش دارد.
بر اساس این گزارش، پاندمی و جنگ به دلیل افزایش علاقه سفته‌بازی در طول همه‌گیری و سپس تلاش‌ها برای دور زدن تحریم‌ها منجر به این روند شده است. در این گزارش آمده است که با توجه به انطباق در صنعت کریپتو، استفاده از ارز دیجیتال برای دور زدن تحریم ها غیرعملی است. استفاده از میکسرها، صرافی‌های غیرمتمرکز و کوین های حریم خصوصی ممکن است امکان دور زدن را فراهم کند، اما نقدینگی موجود، آن را محدود می‌کند.
یک خطر مرتبط، استفاده کشورهای تحریم‌شده از انرژی مازاد، احتمالاً به دلیل تحریم‌ها، برای استخراج رمزارزهای اثبات کار است، اگرچه جریان‌های مالی ناشی از آن فعالیت نیز نسبتاً محدود می‌شود. کشورهایی که در مورد تحریم در آینده نگران هستند ممکن است به دلیل دشواری بیشتر در تثبیت کریپتو، ارزهای دیجیتال را به عنوان ارز ذخیره جذاب‌تر و ارزهای اصلی فیات را کمتر جذاب بدانند.

همه این مسائل نیاز به یک رویکرد نظارتی هماهنگ در کریپتو برای حفظ کنترل موثر جریان سرمایه اشاره دارد. بهبود فناوری‌های پرداخت غیربلاک چین نیز به حفظ این کنترل کمک می‌کند.
همچنین در این گزارش آمده است که مقررات با پیشرفت های سریع در بسیاری از جنبه های فین تک همخوانی ندارد. امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای به دلیل پذیرش آن توسط موسسات مالی سنتی به طور پیوسته با امور مالی سنتی بیشتر در ارتباط است. عدم حاکمیت دیفای، آن را به خطری برای ثبات مالی تبدیل می کند و محیطی از عدم اطمینان قانونی ایجاد می کند. در برابر ریسک‌های بازار، نقدینگی و سایبری آسیب‌پذیر است، اما به طور بالقوه مزایایی را از بازدهی بالاتر و شمول مالی ارائه می‌دهد.
صندوق بین‌المللی پول توصیه می‌کند که قانونگذاران بر عناصر اکوسیستم رمزنگاری دیفای، مانند صادرکنندگان استیبل کوین ها و صرافی‌های متمرکز تمرکز کنند و ایجاد نهادهای خودتنظیمی در صنعت را تشویق کنند.